ვაფლის ნამცხვარი
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
კვერცხი 5ც.
შაქარი 1 ჭიქა
მარგარინი 200 გრ.
შიგთავსი:
მოხარშული სგუშონი გემოვნებით.
მომზადება:
კვერცხი
ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, შემდეგ დავმატოთ გამდნარი მარგარინი, ფქვილი და კარგად
ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს არაჟნის კონსისტენცია). მომზადებული ცომი პატა
პორციებად დავსახათ ცხიმწასმულ ვაფლის საცხობზე და გამოვაცხოთ. გამოცხბოს შემდეგ
ცხელი ვაფლის ფირფიტები გადავახვიოთ რულეტისებურად და როდესაც რულეტები გაცივდება
ამოვავსოთ მოხარშული სგუშონით. (რულეტები შეგვიძლია ამოვავსოთ ნებისმიერი კრემით,
მოხარშლი, ბეზეთი და ა.შ).
|