მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 1 » ვანილის ლიქიორი
20:34
ვანილის ლიქიორი


ვანილის ლიქიორი

 

მასალა:

არაყი 500მლ.

ვანილი 5გრ.

მიხაკი და დარიჩინი 2გრ.

წყალი 200მლ.

 

სიროფი:

შაქარი 500გრ.

წყალი 200მლ.

 

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ და გავაცივოთ. დარიჩინი მოვათავსოთ ქილაში დავამატოთ მიხაკი, ვანილი, დავასხათ არაყი, წყალი, დავაფაროთ თავსახური და შევინახოთ თბილ ადგილზე ორი კვირით, ორი კვირის შემდეგ გავფილტროთ, დავამატოთ ცივი სიროფი ჩავასახთ ქილაში და შევინახოთ ბნელ ადგილზე.

 

სიროფის მომზადება:

შაქარს დავამატოთ წყალი დავდგათ გაზქურაზე და მოვადუღოთ სიროფი, შემდეგ გავაცივოთ და გამოვიყენოთ.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2601 | დაამატა: natia | ტეგები: ვანილის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: