მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » ცომში შემწვარი ბანანი
21:45
ცომში შემწვარი ბანანი


ცომში შემწვარი ბანანი

 

მასალა:

ბანანი 1–2ც.

პურის ფქვილი 3 ს/კ.

რძე 150მლ.

დარიჩინი, შაქარი და ვანილი გემოვნებით

ცოტა მარილი

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

2 ცალი ბანანი გავასუფთავოდ და დავჭრათ მრგვალად. ფქვილს დავამატოთ მარილი, დარიჩინი, შაქარი, ვანილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ რძე და კვლავ ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), მომზადებულ მასაში ჩავყაროთ ბანანის ნაჭრები და კარგად ავურიოთ რათა ცომმა  დაფაროს ბანანის ნაჭრები ყველ მხრიდან, შემდეგ ბანანის ნაჭრები ჩავყაროთ გაცხელებულ ზეთში (ზეთი მთლიანად უნდა ფარავდეს ბანანის ნაჭრებს) და შევწვათ ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. მომზადების შემდეგ ნაჭრები ამოვიღოთ ზეთიდან და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1916 | დაამატა: natia | ტეგები: ცომში შემწვარი ბანანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: