მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1351
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » ცხარე პიცა
14:42
ცხარე პიცა


ცხარე პიცა

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

ზეთი 50გრ.

მარილი 1 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი)1 ჩ/კ.

თბილი რძე 100მლ.

თბილი წყალი 100მლ.

პურის ფქვილი 300–400გრ. (ან რასაც შეიზელს).

 

შიგთავსი:

ყველი 400გრ.

სოსისი 4ც.

ძეხვი 100გრ.

პომიდორი 1ც.

სოკო, მაიონეზი, კეჩუპი, წიწაკა და მარილი,გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ ზეთი, მარილი, შაქარი, საფუარი, რძე, წყალი, ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით, შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მაიონეზი, შემდეგ კეჩუპი, კეჩუპს მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ყველზე დავაწყოთ წვრილად დაჭრილი სოსისი, სოსისზე დავაწყოთ ძეხვი, ძეხვზე დავაწყოთ კუბიკებად დაჭრილი პოიდორი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, წვრილად დაჭრილი და ზეთში მოთუშული სოკო, გახეხილი ყველი, ცომს გადავუკეცოთ გვერდები, ირგვლივ წავუსვათ კეჩუპი და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1784 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: