მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » ცხარე კარტოფილი
16:27
ცხარე კარტოფილი


ცხარე კარტოფილი

 

მასალა:

კარტოფილი 1,5 კგ.

ბულგარული წიწაკა 2ც. (წითელი და ყვითელი)

ხახვი 2 თავი

ნიორი 2–3 კბილი

ცხარე წიწაკა 1ც.

ძმარი 1ს/კ.

ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ და მოვხარშოთ ნახევრად. ცხარე წიწაკა და ნიორი დავნაყოთ, დავმატოთ 2 ს/კ. ზეთი, ძმარი, მარილი და კარგად ავურიოთ. მოხარშული კარტოფილი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ტაფაზე ზეთში, დავამატოთ ნივრიან–წიწაკიანი მასა, კუბიკებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და ხახვი, მოვაყაროთ მარილი წიწაკა და ვთუშოთ მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2911 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე კარტოფილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: