წიწიბურის სალათი
(სამარხვო)
მასალა:
წიწიბურა 1 ჭიქა
ხახვი 1 თავი
ნიორი 1–2 კბილი
ზეთი შსაწვავად
სტაფილო, მაიონეზი, წიწაკა და მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
წიწიბურა მოვხარშოთ და
შემდეგ წყალი გადავსხათ. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისბურად და მოვთუშთ ზეთში,
წვრილად დაჭრილ სტაფილოსთან და ნიორთან ერთად, შემდეგ მოთუშული ხახვი, სტაფილო და
ნიორი დავამატოთ მოხარშულ წიწიბურას, მოვასახთ მაიონეზი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი
და კარგად ავურიოთ.
|