მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » თაფლის „ხლებცი“
21:37
თაფლის „ხლებცი“


თაფლის „ხლებცი"

 

მასალა:

თაფლი 125გრ.

კვერცხი 1ც.

თეთრი პური 1ც.

რძე 1 ჭიქა

კარაქი 175გრ.

მომზადება:

პური დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, თითოეული ნაჭერი ამოვავლოთ რძეში, შემდეგ კვერცხში და შევწვათ კარაქში, შემდეგ დავაწყოთ კარაქწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვასხათ 6 ს/კ. თბილ წყალში გახსნილი თაფლი და გამოვაცხოთ აირუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1614 | დაამატა: natia | ტეგები: თაფლის „ხლებცი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: