მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 3 » ტორტი „კორეა“
17:39
ტორტი „კორეა“


ტორტი „კორეა"

 

მასალა:

ფირფიტა:

პურის ფქვილი 4 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

ნიგოზი (გატარებული) 1 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

თაფლი 3 ს/კ.

კარაქი 200გრ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

 

დასანამი:

1 ჭიქა ტკბილი ჩაი+1 ს/კ. კონიაკი.

 

კრემი:

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1 ჭიქა

კაკაო 2 ს/კ.

რძე 2 ჭიქა

კარაქი 200გრ.

ვანილი გემოვნებით.

 

გასაფორმებლად:

გატარებული ნიგოზი და შოკოლადი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფირფიტის მომზადება:

კვერცხი  ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, შემდეგ დავამატოთ გატარებული ნიგოზი, თაფლი, დარბილებული კარაქი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 4 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ აირღუმელში 4 ფირფიტა.

 

კრემის მომზადება:

კვერცხს შევურიოთ ფქვილი და შაქარი, შემდეგ დავამატოთ თბილი რძე დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ შესქელებამდე, დუღილის ბოლოს დავამატოთ ვანილი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ და ავთქვიფოთ კარაქთან და კაკაოსთან ერთად.

 

ტორტის აწყობა:

გამომცხვარი ფირფიტები დავნამოთ და წავუსვათ კრემი, ბოლო ფენაც დავნამოთ, წავუსვათ კრემი და მოვაყაროთ გატარებული ნიგოზი და გახეხილი შოკოლადი. მომზადების შემდეგ შევდგათ მაცივარში 2 საათით.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 2871 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი „კორეა“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: