მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 6 » ტორტი „ჩიტის რძე“
19:01
ტორტი „ჩიტის რძე“


ტორტი „ჩიტის რძე"

 

მასალა:

ბისკვიტი:

მარგარინი 150 გრ.

კაკაო 2 ჩ/კ.

არაჟანი 0,5 ჭიქა

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

 

კრემი:

რძე 0,5 ლ.

მანანის ბურღული 3 ს/კ.

შაქრი 2/3 ჭიქა

კარაქი 200 გრ.

 

გასაფორმებლად:

ნიგოზი და შოკოლადი გემოვნებით.

 

მომზადება:

დარბილებულ მარგარინს დავამატოთ კვერცხი, კაკაო, არაჟანი, შაქარი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი და დავაბლენდეროთ ან ავთქვიფოთ მიქსერიოთ, შემდეგ მომზადებული მასა ჩავასახთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ აირღუიმელში.

 

კრემის მომზადება:

რძე ავადუღოთ დავამატოთ მანანის ბურღული, შაქარი და ვადუღოთ სქელი ფაფის კონსისტენციამდე, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ და ავთქვიფოთ კარაქთან ერთად.

 

ტორტის აწყობა:

გამომცხვარი ბისკვიტი გავჭრათ შუზაე ორ ფენად, შემდეგ ქვედა ფენას წავუსვათ კრემი, დავაფაროთ მეორე ფენა, კვლავ წავუსვათ კრემი და გავაფორმოთ გახეხილი შოკოლადით და გატარებული ნიგოზით.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 4022 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი „ჩიტის რძე“ | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: