მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ტომატის ტორტი
17:31
ტომატის ტორტი


ტომატის ტორტი

 

მასალა:

ფირფიტები:

პურის ფქვილი 4–5 ჭიქა

მარგარინი 250გრ.

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1 ჭიქა

სოდა 0,5 ჩ/კ.

ტომატ–პასტა 4 ს/კ.

 

კრემი:

არაჟანი 0,5ლ.

შაქარი 1–1,5 ჭიქა

 

მომზადება:

მარგარინი გავხეხოთ, დავამატოთ ფქვილი და კარგად ავურიოთ ხელებით (მასა უნდა იყოს ფხვიერი), შემდეგ ცალკე ჯამში ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი, დავამატოთ სოდა, ტომატ–პასტა კარგად ავურიოთ, დავამატოთ ფქვილიან მასას და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 8 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ აირღუმელში (ფირფიტები ძალიან მალე ცხვება). გამოცხობის შემდეგ ფირფიტები გავაცივოთ, გვერდები შემოვუსწოროთ (ჩამოჭრილი ნაწილები დავფხვანათ და შევინახოთ ტორტზე მოსაყრელად)  დავკრემოთ მომზადებული კრემით და თავზე და ირგვლივ მოვაყაროთ დარჩენილი ნაფხვენები.

 

კრემის მომზადება:

არაჟანი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 1527 | დაამატა: natia | ტეგები: ტომატის ტორტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: