ტომატის და არაჟნის
სოუსი
მასალა:
ტომატ–პასტა 2 ს/კ.
არაჟანი 0,5 ჭიქა
პურის ფქვილი 2 ს/კ.
წყალი 0,5 ჭიქა
კარაქი 30 გრ.
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ტაფაზე
გავადნოთ კარაქი, დავამატოთ ფქვილი და მოვხალოთ, შემდეგ დავასხათ ადუღებული წყალი,
კარგად ავურიოთ, დავმატოთ არაჟანი, ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ,
გავაჩეროთ გაზქურაზე დაახლოებით 3 წუთი და შემდეგ გადმოვდგათ.
|