ტკბილი პური
მასალა:
პური (ბატონი) 1ც.
კვერცხი 2–3ც.
რძე (თბილი) 2/3 ჭიქა
შაქრი 2 ს/კ.
სოდა დანის წვერით
ვანილი გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავჭრათ 1,5 სმ
სისქის ნაჭრებად. კვერცხს დავამატოთ, რძე, შაქარი, სოდა, ვანილი და კარგად
ავთქვიფოთ, მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ პურის ნაჭრები და შევწვათ ტაფაზე ზეთში ან
კარაქში. მომზადების შემდეგ სურვილისამებრ შეგვიძლია მოვაუყაროთ შაქარი.
|