მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » სტაფილოს „რაფაელო“ (სამარხვო)
17:19
სტაფილოს „რაფაელო“ (სამარხვო)


სტაფილოს „რაფაელო" (სამარხვო)

 

მასალა:

მოხარშული სტაფილო 200გრ.

შაქარი 200გრ.

ქოქოსის ფანტელები 200გრ. + ამოსავლებად.

მომზადება:

მოხარშული სტაფილო კარგად ჩავჭყლიტოთ (გადავაქციოთ პიურედ), ნელ–ნელა დავამტოთ შაქარი და კარგად ვურიოთ შაქრის გაქრობამდე, შემდეგ დავამატოთ ქოქოსის ფანეტელები და კვალავ  ვურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე. მომზადებული  მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები და თითოეული ბურთი ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში. გავაცივოთ მაცივარში 1–2 საათით. (მომზადებული „რაფაელო" შეგვიძლია შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 3–4 დღით).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2051 | დაამატა: natia | ტეგები: სტაფილოს „რაფაელო“ (სამარხვო) | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: