მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » სოკოს პიცა,
14:40
სოკოს პიცა,


სოკოს პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 200გრ.

თბილი რძე 0,5 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 15 გრ.

ზეთი 2 ს/კ.

ცოტა მარილი.

 

შიგთავსი:

სოკო 200გრ.

ყველი 100გრ.

მაიონეზი გემოვნებით.

 

სოუსი:

კვერცხი 3ც.

0,3 ჭიქა თბილი წყალი

ლიმონის წვნი 1 ს/კ.

წვრილად დაჭრილი კამა 3 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

რძეს დავამატოთ საფუარი, მარილი, ზეთი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე ამოსასვლელად 30 წუთი, შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მაიონეზი, მაიონეზზე მოვათავსოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში მოთუშული სოკო, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ცომს გვვერდები კარაგად გადავუკეცოთ, მოვასხათ მომზადებული სოუსი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

 

სოუსის მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ ლიმონის წვენთან და წყალთან ერთად, შემდეგ დავამატოთ მარილი, წიწაკა, კამა და კარაგად ავურიოთ.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1650 | დაამატა: natia | ტეგები: სოკოს პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: