მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  იანვარი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » იანვარი » 27 » „სიგარეტები“
15:43
„სიგარეტები“


„სიგარეტები"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 450გრ.

არაჟანი 200გრ.

კარაქი 150გრ.

 

შიგთავსი:

ნიგოზი 200გრ.

ქლიავის ჩირი 150გრ.

გარგრის ჩირი 150გრ.

შაქარი 4 ს/კ.

 

გასაფორმებლად:

შავი შოკოლადი 50გრ.

ქოქოსის ფანტელები გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ არაჟანი, გამდნარი კარაქი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად და დავჭრათ ოთკუთხედი ფორმის ნაჭრებად, შემდეგ თითოეულ ცომის ნაჭერზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, გადავახვიოთ სიგარეტისებურად, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარი „სიგარეტები" ცოტა გავაცივოთ და ერთ მხარეს მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი, შემდეგ შოკოლადიან მხარეზე მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელები. მომზადების შემდეგ გავაჩეროთ 1–2 საათი და „სიგარეტები" მზადაა.

 

შიგთავსის მოზადება:

ნიგოზი, შაქარი, ქლიავის და გარგრის ჩირი გავატაროთ ხორსაკეპ მანქანაში და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1802 | დაამატა: natia | ტეგები: „სიგარეტები“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: