შემწვარი პომიდორი
მასალა:
პომიდორი 4–5ც.
კვერცხი 2ც.
მაიონეზი 2ს/კ.
პურის ფქვილი 100გრ.
ყველი 50გრ.
ზეთი შესაწვავად
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორი გავრეცხოთ და
დავჭრათ მრგვალად. კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახეხილი ყველი, მაიონეზი,
ფქვილი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ
პომიდვრის ნაჭრები, დავაწყოთ ტაფაზე და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. გავაფორმოთ
სურვილისამებრ.
|