მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » შემწვარი გოგრის მარცვლები (სამარხვო)
17:05
შემწვარი გოგრის მარცვლები (სამარხვო)


შემწვარი გოგრის მარცვლები (სამარხვო)

 

მასალა:

გოგრის მარცვლები 1 ჭიქა

წყალი 2 ჭიქა

მარილი 1 ჩ/კ.

ზეთი გემოვნებით.

მომზადება:

გოგრის მარცვლები გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავამატოთ მარილი, დავდგათ გაზქურაზე და ადუღების შემდეგ ვხარშოთ 10 წუთი, შემდეგ წყალი გადავასხათ, ფორმას წავუსვათ ზეთი, 1 ფენად მოვათავსოთ გოგრის მარცვლები და შევდგათ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 10–20 წუთით, სანამ არ შეფერადდება.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1485 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი გოგრის მარცვლები (სამარხვო | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: