მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » შემწვარი გოგრა (სამარხვო)
17:10
შემწვარი გოგრა (სამარხვო)


შემწვარი გოგრა (სამარხვო)

 

მასალა:

გოგრა 1ც.

ფქვილი ამოსავლებად

მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოდ კანისგან და მარცვლებისგან, შემდეგ დავჭრათ საშულო ზომის ნაჭრებად. ფქვილს დავამატოთ მარილი (ფქვილში მარილი კარაგად უნდა იგრძნობოდეს) და კარგად ავურიოთ, მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ გოგრის ნაჭრები და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. (შემწვარ გოგრას ძალიან უხდება არაჟანი).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2235 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი გოგრა (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: