მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 10 » შემწვარი ბანანი
18:55
შემწვარი ბანანი


შემწვარი ბანანი

 

მასალა:

ბანანი 3ც.

კარაქი 30გრ.

შაქრის პუდრა და დარიჩინი გემოვნებით.

მომზადება:

სამი ცალი ბანანი გავფცქვნათ და გავყოთ შუაზე, შემდეგ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და შევწვათ ბანანის ნაჭრები, მომზადებამდე რამოდენიმე წუთით ადრე მოვაყაროთ ცოტა დარიჩინი და შაქრის პუდრა. მომზადებული ბანანები გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2319 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ბანანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: