მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » სამარხვო ოლადები
18:06
სამარხვო ოლადები


სამარხვო ოლადები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 4 ჭიქა

წყალი 2,5 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.

შაქარი 4 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

ზეთი შესაწვავად

ქიშმიში გემოვნებით.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ წყალი, საფუარი, შაქარი, მარილი, ქიშმიში, და კარგად ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონედს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), შემდეგ ცომი დავდგათ თბილ ადგილას 1 საათით.  ერთი საათის შემდეგ მომზადებული ცომი კოვზით მოვათავსოთ პატარა რგოლებად ტაფაზე და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.   

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 4763 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო ოლადები | რეიტინგი: 4.0/4
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: