მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » სახლის პიცა
14:58
სახლის პიცა


სახლის პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

წყალი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 11 გრ.

ზეთი 1 ს/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

პომიდორი 3ც.

კიტრის მწნილი 2ც.

ძეხვი 400 გრ.

მოხარშული კვერცხი 2ც.

ყველი 150 გრ.

მაიონეზი 250გრ.

კეჩუპი 100–150გრ.

ნიორი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავსხსნათ წყალში, დავამატოთ შაქარი, მარილი და გავაჩეროთ 30 წუთი. გაცრილი ფქვილი მოვათავსოთ ჯამზე, ფქვილს ცენტრში გავუკეთოთ პატარა სიღრმე, შემდეგ ჩავასხათ მასში მომზადებული საფუარიანი მასა, დავამატოთ ზეთი და მოვზილოთ რბილი ცომი, გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთი. შემდეგ მომზადებული ცომი გავაბარტყელოთ და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ კეჩუპი, მთლიან ზედაპირზე მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, ძეხვზე მოვაყაროთ გახეხილი კვერცხი, კვერცხზე დავაწყოთ თხლად დაჭრილი კიტრი, კიტრზე მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, დანაყილი ნიორი, წავუსვათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 4165 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: