მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » საახალწლო ორცხობილა
21:29
საახალწლო ორცხობილა


საახალწლო ორცხობილა

 

მასალა:

დაფქვილი ნუში 50გრ.

კარაქი 80გრ.

თაფლი (თხევადი) 50გრ.

კვერცხი გული 1ც.

პურის ფქვილი 170გრ.

ცოტა მარილი

დაფქვილი დარიჩინი, მიხაკი და მუსკატის კაკალი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხის გულს დავამატოთ დარბილებული კარაქი, თაფლი, დარიჩინი, მიხაკი, მუსკატის კაკალი, მარილი და ავთქვიფოთ მიქსერით ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ დაფქვილი ნუში, გაცრილი ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, მომზადებული ცომი დავმრგვალოთ და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 2 საათით, შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, დავანაწილოთ პატარა ბურთებად, თითოეულ ბურთს მივცეთ ძეხვის ფორმა, შემდეგ მოვამრგვალოთ და დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე. გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით10–15 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქარის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1966 | დაამატა: natia | ტეგები: საახალწლო ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: