მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ფუნთუშები
17:45
ფუნთუშები


ფუნთუშები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 500გრ.

საფუარი 25გრ.

მარილი 5გრ.

მარგარინი 75გრ.

თბილი რძე 75გრ.

თბილი წყალი 100გრ.

შაქარი 130გრ.

კვერცხი 2ც.

ვანილი გემოვნებით.

 

კვერცხის გული (ყვითრი) 3ც. წასასმელად.

 

მომზადება:

შაქარას შევურიოთ საფუარი, შემდეგ დავამატოთ მარილი, წყალი, რძე, ვანილი, კვერცხი, ფქვილი, გამდნარი მარგარინი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი დავდგათ რამოდენიმე საათი თბილ ადგილზე ამოსასვლეად, შემდეგ ცომი გავყოთ 12 ნაწილად, გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, გავაჩეროთ 30 წუთი ამოსასვლეად, შემდეგ წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ აირღუმელში. (ცომში სურვილისამებრ შეგვიძლია ჩავყაროთ ქიშმიში).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 5836 | დაამატა: natia | ტეგები: ფუნთუშები | რეიტინგი: 1.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: