მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 17 » ფორთოხლის მაფინები
17:36
ფორთოხლის მაფინები


ფორთოხლის მაფინები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 180გრ.

კარაქი 125გრ.

ფორთოხალი 1ც.

კვერცხი 3ც.

შაქარი 200გრ.

გამაფხვიერებელი 2 ჩ/კ.

რძე 100გრ.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ და გავაცივოთ. კვერცხის ცილა და გული განვაცალკევოთ ერთმანეთისგან, ცილა ავთქვიფოთ მიქსერით გათეთრებამდე, დავამატოთ შაქარი, კვლავ ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ კვერცხის გული, ფორთოხლის წვენი, გამაფხვიერებელი, რძე, გამდნარი კარაქი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა ჩავასხათ ფორმებში და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2482 | დაამატა: natia | ტეგები: ფორთოხლის მაფინები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: