მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » ფარშირებული პომიდორი
16:40
ფარშირებული პომიდორი


ფარშირებული პომიდორი

 

მასალა:

პომიდორი 4ც.

სუხარი 200 გრ.

ყველი 100 გრ.

მაიონეზი, ქინძი, ნიორი და მარილი გემოვენბით.

 

მომზადება:

პომიდვრებს ამოვაცალოთ რბილობი, შემდეგ თითოეული პომიდორი ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით და მოვასხათ მაიონეზი.

 

შიგთავსის მომზადება:

სუხარი დავფხვანათ, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, გახეხილი ყველი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2238 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული პომიდორი | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: