ბუტერბროდი
მასალა:
პური 4 ნაჭერი
ყველი 4 ნაჭერი
კვერცხი 4ც.
ზეთი შესაწვავად.
კითხვის გაგრძელება »
პური 2 ნაჭერი
კვერცხი 3ც.
რძე 2–3 ს/კ.
მარილი გემოვნებით.
პური 6 ნაჭერი
ყველი 200გრ.
ნიორი და მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
... კითხვის გაგრძელება »
კვერცხი 2ც.
ხახვი 1 თავი
სალა 40გრ.
ძეხვი 6 ნაჭერი
ზეთი შესაწვავად
თეთრი პური 7 ნაჭერი
თევზის კონსერვი (შპროტი) 1 ქილა
ყველი 7 ნაჭერი
მაიონეზი, ნიორი და პომიდორი გემოვნებით.
პური რამოდენიმე ნაჭერი
სალა 100კგ.
ნიორი 2–3 კბილი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით
პიცა ბეკონით
ცომი:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.
თბილი წყალი 0,5 ჭიქა
პიცა „გლეხური"
პურის ფქვილი 375გრ.
საფუარი (დროჟი) 30გრ.
შაქარი 1 ჩ/კ.
პიცა
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
არაჟანი 200გრ.