პომიდორის და კაპარის
სალათი (სამარხვო)
მასალა:
პომიდორი 4–5ც.
ნიახური 1 კონა
კაპარი (კაპერსი) 2 ჩ/კ.
ხახვი 1 თავი
ზეთის ხილი ნახევარი ქილა
ძმარი, ზეთი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად,
დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კაპარი, ნიახური, მრგვალად დაჭრილი ხახვი და ზეთის ხილი
(ზეთის ხილი შეგვიძლია არ დავჭრათ), შემდეგ მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, მოვასხათ
ზეთი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.
|