მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1351
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » პიცა
15:08
პიცა


პიცა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 600გრ.

რძე 1 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

საფუარი (დროჟი) 10 გრ.

შაქარი 3 ჩ/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

ცოტა მარილი

 

შიგთავსი:

შებოლილი ძეხვი 300–400 გრ.

კეჩუპი 200 გრ.

ყველი 300 გრ.

მაიონეზი 200გრ.

პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:
  თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი, შაქარი, მარილი და ცოტა რაოდენობის ფქვილი, გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 20 წუთი. კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ საფუარინი მასა, ზეთი, გაცრილი ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 40 წუთი, შემდეგ მომზადებული ცომი გავყოთ 3 ნაწილად, ცომის ერთი ნაწილი გავაბარტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ კეჩუპი, მოვაყაროთ პილპილი, დავაწყოთ მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი ძეხვი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, წავუსვათ მაიონეზი და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. (დარჩენილი ორი ცომიც ასევე მოვამაზადოთ).

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2334 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: