მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » პიცა
14:44
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500 გრ.

საფუარი (დროჟი) 21 გრ.

250მლ. თბილი წყალი

ზეთი 50 გრ.

თაფლი 1,5 ს/კ.

მარილი 1,5 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

პომიდორი 4ც.

ყველი 100–150გრ.

წითელი ხახვი 2–3 თავი

მწვანე რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავხსნათ თაფლში და თბილი წყალში, შემდეგ დავამატოთ მარილი, ზეთი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით, შემდეგ ცომი გავყოთ ორ ნაწილად, ორივე ნაწილი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ პერგამენტაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთით, შაემდეგ ცომებზე თითებით გავაკეთოთ სიღრმეები, მოვაპკუროთ ზეთი, ერთ ცომზე დავაწყოთ პომიდვრის ნაჭრები და რეჰანის ფოთლები, მოვაყაროთ მარილი, ხოლო მეორე ცომზე დავაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ხახავი და მოვაყაროთ დაფხვნილი ყველი, გამოვაცხოთ 250* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 10–12 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1285 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: