მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 5 » პიცა
13:38
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.

თბილი წყალი 0,5 ჭიქა

ზეთი 1 ს/კ.

მარილი დანის წვერით.

 

შიგთავსი:

პომიდორი 1–2ც.

ძეხვი 200–300გრ.

ყველი, კამა, ოხრახუში, მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

წყალს დავამატოთ საფუარი, ზეთი და მარილი. შემდეგ ნელ–ნელა დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ჯამზე, წავუსვათ ზეთი, დავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 40 წუთი, სანამ ცომი არ გაიზრდება 2–ჯერ, შემდეგ ცომი გადავზილოთ 2 წუთის განმავლობაში, გავყოთ 2 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მაიონეზი, დავაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, შემდეგ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, წიწაკა მარილი, გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1625 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: