მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » პაი
17:37
პაი


პაი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

კარაქი 200გრ.

კვერცხი 2ც.

ცოტა მარილი

ქლიავი ან ნებისმიერი ხილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ, მარილი, შაქარი, კუბიკებად დაჭრილი კარაქი და ავთქვიფოთ მიქსერით,  შემდეგ დავამატოთ კვერცხი და კვლავ ავურიოთ რბილი ცომის მიღებამდე. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ცომის ზედაპირი კარგად მოვასწოროთ ხელებით, დავაწყოთ მასზე ხილი, მოვაყაროთ ცოტა შაქარი და გამოვაცხოთ 175* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აიღუმელში დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2174 | დაამატა: natia | ტეგები: პაი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: