პაი
მასალა:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
შაქარი 1 ჭიქა
კარაქი 200გრ.
კვერცხი 2ც.
ცოტა მარილი
ქლიავი ან ნებისმიერი ხილი გემოვნებით.
მომზადება:
ფქვილს დავამატოთ, მარილი, შაქარი, კუბიკებად დაჭრილი კარაქი და ავთქვიფოთ
მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი და
კვლავ ავურიოთ რბილი ცომის მიღებამდე. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ
გამოსაცხობ ფორმაზე, ცომის ზედაპირი კარგად მოვასწოროთ ხელებით, დავაწყოთ მასზე
ხილი, მოვაყაროთ ცოტა შაქარი და გამოვაცხოთ 175* ტემპერატურაზე გაცხელებულ
აიღუმელში დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში.
|