მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ორცხობილა „თოვლის ჩხირები“
17:51
ორცხობილა „თოვლის ჩხირები“


ორცხობილა „თოვლის ჩხირები"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 300გრ.

ნიგოზი 200გრ.

კარაქი ან მარგარინი 250გრ.

შაქარი 200გრ.

კვერცხი 1ც.

არაჟანი 80–100გრ.

ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხს დავამატოთ არაჟანი, დარბილებული კარაქი, შაქრი და ავთქვიფოთ მიქსერით (ძალიან არ ავთქვიფოთ), შემდეგ დავამატოთ ვანილი, ფქვილი+ნიგოზი (ფქვილს წინასწარ შევურიოთ გატარებული ნიგოზი) და მოვზილოთ ცომი (თუ ცომი თხელი გამოვიდა დავამატოთ კიდევ 100–200გრ. ფქვილი). მომზადებული ცომი დავყოთ ნაწილებად, თითოეული ნაწილისგან გავაკეთოთ პატარა ჩხირები, დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღმულეში 15–20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქარის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1486 | დაამატა: natia | ტეგები: ორცხობილა „თოვლის ჩხირები“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: