მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ნუშის ორცხობილები
18:13
ნუშის ორცხობილები


ნუშის ორცხობილები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 280გრ.

დაფქვილი ნუში 100გრ.

შაქარი 70გრ.

კარაქი 210გრ.

ვანილი გემოვნებით.

 

მოსაყრელად:

შაქრის პუდრა 100გრ.

ვანილი 2ც.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ ვანილი, ნუში, შაქრის პუდრა, პატარა ნაჭრებად დაჭრილი კარაქი და მოვზილოთ გლუვი ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 4 ნაწილად, შემდეგ ფქვილან ზედაპირზე თითოეულ ცომს მივცეთ ძეხვის ფორმა დიამეტრით დაახლოებით 3 სმ, ცალ–ცალკე შევახვიოთ ცელოფანში და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 30 წუთით. 30 წუთის შემდეგ მომზადებული ცომები გამოვიღოთ მაცივრიდან, დავჭრათ მრგვალად, ზოგს მივცეთ ნახევარმთავრისებული ფორმა, დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 160* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ცხელ ორცხობილებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა (შაქრის პუდრას შევურიოთ ვანილი).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1673 | დაამატა: natia | ტეგები: ნუშის ორცხობილები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: