ნივრიანი პური
მწვანილით
მასალა:
კარაქი 120 გრ.
პური 1ც.
კამა 1 კონა
ნიორი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავჭრათ საშუალო
სისქის ნაჭრებად. კამა დავჭრათ წვრილად, დავმატოთ დარბილებული კარაქი, დანაყილი
ნიორი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ, მომზადებული მასა წავუსვათ პურის
ნაჭრებს, შემდეგ პურის ნაჭრები კვლავ შევაერთოთ, შევახვიოთ ფოლგაში და შევდგათ
აირღუმელში 15 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ აირღუმელიდან, ფოლგა ცოტათი გავხსანთ და
კვალავ შევდგათ აირღუმელში კიდევ 10 წუთით.
|