მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ნიგვზის სამკუთხედები
17:43
ნიგვზის სამკუთხედები


ნიგვზის სამკუთხედები

 

მასალა:

ცომი:

ხაჭო 200გრ.

მარგარინი 200გრ.

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

ვანილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

გამდნარი მარგარინი 150გრ.

შაქარი და გატარებული ნიგოზი გემოვნებით.

 

წასასმელად:

2ც. კვერცხის გული წყალში გახსნილი.

 

მომზადება:

ხაჭოს დავამატოთ დარბილებული მარგარინი, ფქვილი, ვანილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი 1 საათით შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში), შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან და გავყოთ 6 ნაწილად, ერთი ნაწილი გავაბრტყელოთ თხლად წავუსვათ გამდნარი მარგარინი, მოვაყაროთ შაქარი, შემდეგ ნიგოზი, გადავახვიოთ რულეტისებურად და დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად (დარჩენილი ცომის ხუთივე ნაწილიც მოვამზადოთ ასევე), დავაწყოთ პერგამეტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ნაჭერს წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1605 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზის სამკუთხედები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: