ნამცხვარი „კურაბიე"
მასალა:
პურის ფქვილი 4 ჭიქა
კარაქი ან მარგარინი 500გრ.
არაყი 100გრ.
შაქრის პუდრა 500გრ.
ვანილი 1ც.
ნიგოზი ან თხილი 1 ჭიქა.
მომზადება:
კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავამატოთ ვანილი, არაყი, ფქვილი და
მოვზილოთ ცომი, შემდეგ ცომს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და კარგად
გადავზილოთ. მომზადებული ცომისგან
გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ
აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ ცხელი კურაბიე ამოვავლოთ შაქრის პუდრაში.
|