მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  იანვარი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » იანვარი » 17 » ნამცხვარი „კურაბიე“
19:25
ნამცხვარი „კურაბიე“


ნამცხვარი „კურაბიე"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 4 ჭიქა

კარაქი ან მარგარინი 500გრ.

არაყი 100გრ.

შაქრის პუდრა 500გრ.

ვანილი 1ც.

ნიგოზი ან თხილი 1 ჭიქა.

მომზადება:

კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავამატოთ ვანილი, არაყი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, შემდეგ ცომს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და კარგად გადავზილოთ.  მომზადებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ ცხელი კურაბიე ამოვავლოთ შაქრის პუდრაში.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2502 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „კურაბიე“ | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: