მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » დეკემბერი » 31 » ნამცხვარი „გველუკა“ :)
11:01
ნამცხვარი „გველუკა“ :)


ნამცხვარი „გველუკა" :)

 

მასალა:

ორცხობილა (პეჩენია) 0,5კგ.

შაქარი 4–5 ს/კ.

რძე 0,5 ჭიქა

კარაქი 150–200გრ.

კაკაო 2–3 ს/კ.

ვანილი გემოვნებით.

 

გასაფორმებლად:

შოკოლადის რგოლები 100გრ.

თეთრი შოკოლადი 50გრ.

 

მომზადება:

კაკაოს დავამატოთ შაქარი, რძე და დვადგათ გაზქურზე, როდესაც მასა წამოდუღდება დავამატოთ კარაქი, ვანილი, ვადუღოთ კიდევ 1 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან , დავამატოთ დაბლენდერებული პეჩენია და კარგად ავუროთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ მომზადებულ მასას მივცეთ გველის ფორმა და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 15–20 წუთით. 20 წუთის შემდეგ გველი გამოვიღოთ მაცივრიდან, ტანზე დავალაგოთ შოკოლადის რგოლები, შემდეგ დარჩენილ ადგილებში დავაწვეთოთ გამდნარი თეთრი შოკოლადი, თავზე წავუსვათ თეთრი შოკოლადი, თვალები და ენა კი გავუკეთოთ შავი შოკოლადისგან.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 3260 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „გველუკა“ :) | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 1
1 tatiana  
0
sainteresoa

სახელი *:
Email *:
კოდი *: