მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » „მთვრალი ბანანი“
21:51
„მთვრალი ბანანი“


 „მთვრალი ბანანი"

 

მასალა:

ბანანი 2ც.

კარაქი 50–60გრ.

პურის ფქვილი 1–2 ს/კ.

რომი 1 ს/კ.

ყავის ლიქიორი 1–2 ს/კ.

მომზადება:

ტაფაზე გავადნოთ კარაქი. 2 ცალი ბანანი გავფცქვნათ და დავჭრათ მრგვალდ, შემდეგ თითოეულ ნაჭერი ამოვავლოთ ფქვილში და დავაწყოთ ტაფაზე, რამოდენიმე წუთის შემდეგ დავასხათ რომი, თითოეული ნაჭერი შევწვათ ორივე მხრიდან, შემდეგ სასურველ ფორმაზე დავასახთ ყავის ლიქიორი და დავაწყოთ მასზე შემწვარი ბანანის ნაჭრები.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1789 | დაამატა: natia | ტეგები: „მთვრალი ბანანი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: