მექსიკური სალათი
(სამარხვო)
მასალა:
მოხარშული ლობიო 1 ჭიქა
კონსერვირებული სიმინდი 1 ქილა
ბარდა 1 ქილა
ორი ნაჭერი პური ან 1პ. სუხარიკი
კეჩუპი 3 ს/კ.
სამარხვო მაიონეზი 3–4 ს/კ.
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავჭრათ პატარა
კუბიკებად და დავასუხაროთ აირღუმელში. მოხარშულ ლობიოს დავამატოთ კონსერვირებული
სიმიდინს მარცვლები, ბარდა, მოვასახთ მაიონეზი, კეჩუპი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი
და კარგად ავურიოთ. შემდეგ გადმოვიღოთ თეფშზე და მოვაყაროთ სუხარი.
|