მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » მარწყვის მუსი
16:43
მარწყვის მუსი


მარწყვის მუსი

 

მასალა:

მარწყვი 200გრ.

შაქარი 50გრ.

სგუშონი 100გრ.

არაჟანი ან ნაღები 100გრ.

1 ცალი ლიმონის წვენი

მომზადება:

მარწყვი დავაბლენდეროთ, შემდეგ დავამატოთ ლიმონის წვენი, შაქარი, სგუშონი და კვლავ დავაბლენდეროთ. მომზადებული მასა ჩავსხათ სასურველ ფორმებში და თავზე მოვასხათ 2–3 ს/კ. არაჟანი ან ნაღები (არაჟანი ან ნაღები წინასწარ ავთქვიფოთ 2ს/კ. შაქართან ერთად).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2947 | დაამატა: natia | ტეგები: მარწყვის მუსი | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: