მაკარონი ქათმის ხორცით
მასალა:
მაკარონი 200 გრ.
ხახვი 4 თავი
ქათმის ხორცი 100გრ.
ნაღები 100მლ.
ზეთი შესაწვავად.
კარაქი და მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
მაკარონი მოვხარშოთ
მარილიან წყალში. ქათმის ხორცი დავჭრათ ძალიან წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ
დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვთუშთ 2 წუთი, დავამატოთ ნაღები და ვადუღოთ ნელ
ცეცხლზე სქელი კონსისტენციის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული მაკარონი
(მაკარონს ცივი წყალი არ გადვავლოთ) კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან და
მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
|