მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივნისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ივნისი » 29 » ლობიოს პიურე
20:24
ლობიოს პიურე


ლობიოს პიურე

 

მასალა:

ლობიო 1 ჭიქა

ხახვი 1 თავი

სტაფილო 1ც.

ტომატ–პასტა 1 ს/კ.

ზეთი, ნიორი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიოს დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ (ნახარში არ გადავასხათ). წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, და გახეხილი სტაფილო მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ნახევარი ჭიქა ლობიოს ნახარში, ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ 10 წუთი, შემდეგ მომზადებული მასას შევუროთ მოხარშული ლობიო და დავაბლენდეროთ. გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1954 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს პიურე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: