მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » ლობიოს იკრა (სამარხვო)
17:41
ლობიოს იკრა (სამარხვო)


ლობიოს იკრა (სამარხვო)

 

მასალა:

ლობიო 200 გრ.

ნიორი 2 კბილი

მდოგვი (გარციცა) 1 ჩ/კ.

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

ტომატ–პასტა 1–2 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ (წყალი გადავსხათ), შემდეგ დავამატოთ ნიორი, მდოგვი, ძმარი, ტომატ–პასტა, მარილი და დავაბლენდეროთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2090 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს იკრა (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: