მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1342
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 1 » ლიმონის ლიმონათი
20:41
ლიმონის ლიმონათი


ლიმონის ლიმონათი

 

მასალა:

ლიმონი 2ც.

წყალი 2,5ლ.

შაქარი 0,5 ჭიქა

მომზადება:

2ც. ლიმონს დავასხათ ადუღებული წყალი და გავაჩეროთ 2–3 წუთი. 2,5ლ. წყალი ავადუღოთ და გავაცივოთ დაახლოებით 40*–მდე, შემდეგ ლიმონებს მოვაჭრათ კუდები, გამოვაცალოთ მარცვლები, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და დავაბლენდეროთ შაქართან ერთად. სამ ლიტრიან ქილაში ჩავაფაროთ მარლა ჩანთასავით, ორ ფენად, მარლას შემოვაკრათ ქილის ზედაპირზე რაიმე, რათა არ ჩავარდეს ქილაში, შემდეგ ჩავასხათ მარლაში ლიმონის მასა, შემდეგ დავასხათ წყალი (წყალი უნდა გავიდეს ლიმონიან მასიდან ქილაში) და გავაჩეროთ 2 საათი (ლიმონის მასა დაფარული უნდა იყოს წყლით), შემდეგ ლიმონი კარგად გავწუროთ ქილაში, ხოლო სასმელი შევინახოთ მაცივარში.

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 2359 | დაამატა: natia | ტეგები: ლიმონის ლიმონათი | რეიტინგი: 2.5/4
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: