მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ქოქოსის ორცხობილა
17:35
ქოქოსის ორცხობილა


ქოქოსის ორცხობილა

 

მასალა:

სგუშონი 1 ქილა

ქოქოსის ფანტელები 350გრ.

კვერცხის ცილა 1–2ც.

ცოტა მარილი

შოკოლადი (პლიტკა) 1ც.

მომზადება:

სგუშონს დავამატოთ ქოქოსის ფანტელები და კარგად ავურიოთ. გაცივებული კვერცხის ცილა ავთქფივოთ მარილთან ერთად, დავამატოთ სგუშონიან მასას და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა კოვზით მოვათავსოთ პატარა ფორმებად პერგამენტ დაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 120* ტემპერატურაზე გაცხელებულ არიღუმელში. მომზადების შემდეგ მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1466 | დაამატა: natia | ტეგები: ქოქოსის ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: