ქოქოსის ორცხობილა
მასალა:
სგუშონი 1 ქილა
ქოქოსის ფანტელები 350გრ.
კვერცხის ცილა 1–2ც.
ცოტა მარილი
შოკოლადი (პლიტკა) 1ც.
მომზადება:
სგუშონს დავამატოთ ქოქოსის ფანტელები და კარგად ავურიოთ. გაცივებული
კვერცხის ცილა ავთქფივოთ მარილთან ერთად, დავამატოთ სგუშონიან მასას და კარგად
ავურიოთ. მომზადებული მასა კოვზით მოვათავსოთ პატარა ფორმებად პერგამენტ დაფარებულ
გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 120* ტემპერატურაზე გაცხელებულ არიღუმელში.
მომზადების შემდეგ მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი.
|