მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 5 » ქათმის ფრთები ქართულად
18:47
ქათმის ფრთები ქართულად


ქათმის ფრთები ქართულად

 

მასალა:

ქათმის ფრთები 1კგ.

ბულგარული წიწაკა (წითელი) 1ც.

ხახვი 1–2 თავი

ოხრახუში 1 კონა

ნიორი 2–3 კბილი

აჯიკა ან ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

ზეთი დაახლოებით 3 ს/კ.

მომზადება:

ქათმის ფრთები გავრეცხოთ და მოვაყაროთ მარილი. ღრმა ტაფაზე დავასხათ ზეთი, გავაცხელოთ, დავაწყოთ მასზე ქათმის ფრთები და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ვურიოთ. 10 წუთის შემდეგ, დავამატოთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი და ბულგარული წიწაკა, გავაგრძელოთ თუშვა. როცა ქათმის ფრთები მზად იქნება, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ნიორი, აჯიკა, კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3512 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ფრთები ქართულად | რეიტინგი: 3.0/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: