კვერცხის
კატლეტი
მასალა:
მოხარშული კვერცხი 9ც.
ხახვი 1 თავი
პური (1 ცალი ან
ნახევარი)
უმი კვერცხი 1ც.
პურის ფქვილი
ამოსავლებად
ზეთი შესაწვავად
წიწაკა და მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავალბოთ წყალში,
შემდეგ კარგად გავწუროთ. 9 ცალი მოხარშული კვერცხი გავხეხოთ, დავამატოთ კუბიკებად
დაჭრილი და ზეთში შემწვარი ხახავი, პური, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარაგდ
ავურიოთ. მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, შემდეგ თითოეული ამოვავლოთ
ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.
|