მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  იანვარი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » იანვარი » 27 » კუბური პეროგი
15:47
კუბური პეროგი


კუბური პეროგი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 400გრ.

კარაქი 250გრ.

რძე 100მლ.

ცოტა მარილი

 

შიგთავსი:

ყველი 500გრ.

კვერცხის გული (ყვითრი) 4ც.

ნიორი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, გამდნარი კარაქი და კარგად ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ რძე და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 30 წუთით, შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, გადავიტანოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, ცომის ზედაპირზე თანაბრად გადავანწილოთ მომზადებული შიგთავსი, შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში.

 

შიგთავსის მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, მარილი, ათქვეფილი კვერცხის გული და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1992 | დაამატა: natia | ტეგები: კუბური პეროგი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: