მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » კომბოსტო სოკოთი (სამარხვო)
17:17
კომბოსტო სოკოთი (სამარხვო)


კომბოსტო სოკოთი (სამარხვო)

 

მასალა:

კომბოსტო 1კგ.

სოკო (ქამა) 500გრ.

კიტრის მწნილი 2–3ც.

ხახვი 1–2 თავი

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

ძმარი 2 ს/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

ზეთი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კომბოსტო და ხახვი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვთუშთ ზეთში ნახევრად, შემდეგ დავასხათ 0,5 ჭიქა წყალი, დავამატოთ ძმარი და ვხარშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში დაახლოებით 10 წუთი (ხარშვის დროს პერიოდულად ვურიოთ), შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, შაქარი, პატარა ნაჭრებად დაჭრილი კიტრი, ავურიოთ, ვთუშოთ კიდევ 15 წუთი და პერიოდულად ვურიოთ (თუ წყალი ცოტაა და კომბოსტო დაწვას დაიწყებს შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი). სოკო დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში 5–7 წუთის განმავლობაში, შემდეგ შემწვარი სოკო დავამატოთ კომბოსტოს, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვთუშოთ დაახლოებით 15 წუთი.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1841 | დაამატა: natia | ტეგები: კომბოსტო სოკოთი (სამარხვო) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: