მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » კექსი „ნეგრესა“
17:47
კექსი „ნეგრესა“


კექსი „ნეგრესა"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

კვერცხი 1ც.

შაქარი 1 ჭიქა

კარაქი (გამდნარი) 0,5 ჭიქა

რძე (თბილი) 1 ჭიქა

გამაფხვიერებელი 1 პაჩკა

ჯემი 3 ს/კ. ნებისმიერი

კაკაო 3 ს/კ.

ვანილი გემოვნებით.

 

მინანქარი (გალაზური):

შოკოლადი 100გრ.

რძე 2 ს/კ.

 

მოსაყრელად:

დაჭრილი ნიგოზი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, შემდეგ დავამტოთ თბილი რძე, გამაფხვიერებლი, ჯემი, კაკაო, ვანილი, გამდნარი კარაქი, ფქვილი და კარგაად ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ მომზადებული მასა ჩავსხათ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი და მოვასხათ მინანქარი (გალაზური).

 

მინანქარის (გალაზურის) მომზადება:

შოკოლადო გავადნოთ რძესთან ერთად, ცოტა შევაგრილოთ და შემდეგ გამოვიყენოთ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 3409 | დაამატა: natia | ტეგები: კექსი „ნეგრესა“ | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: